Fokhagymás és natúr sült császár szalonna

 

fokhagymás sült császárszalonna alapját a főtt-füstölt császár szalonna adja, melyet darabolunk, sertészsírban kisütünk és igény szerint zúzott fokhagymával ízesítünk.

Összetevők: sertés császár szalonna, ivóvíz, nitrites pácsó (étkezési só, tartósítószer (E250)), szőlőcukor, cukor, ízfokozó (E621) antioxidáns (E301), fűszerkivonatok, stabilizátor (E450), aroma.

 

 

 

 

Pácolt hústepertő

 

pácolt hústepertőt a császár szalonna és a sertés comb formázásakor keletkező, nagy hústartalmú részekből készítjük. Tumblerben pácoljuk, ízesítjük, majd kisütjük.

Összetevők: sertés császárszalonna, szőlőcukor, cukor, étkezési só, nitrites pácsó (NaCl, NaNo2, tapadás gátló (E535)), antioxidáns (E301), fűszerkivonatok, stabilizátor (E450), aroma, víz.