A füstölt hagyományos termékeink hagyományos sózási eljárással készülnek a régi tradícióknak megfelelő sózási időtartammal, száraz sózással, majd fedőpác alkalmazásával. Sózás után áztatjuk, ezután szikkasztjuk, majd bükkfa fűrészporral füstöljük.

 

 

 

 

 

Füstölt hagyományos szív sonka

 

Összetevők: sertés bőrös comb csont nélkül, konyhasó, étkezési só, tartósítószer (E250), fűszerek.

 

 

 

 

Füstölt hagyományos kolozsvári szalonna

 

Összetevők: sertés császár szalonna, konyhasó, étkezési só, tartósítószer (E250), fűszerek.

 

 

 

 

Füstölt hagyományos tarja

 

Összetevők: sertés tarja, konyhasó, étkezési só, tartósítószer (E250), fűszerek.

 

 

 

 

Füstölt hagyományos darabolt comb

 

Összetevők: sertés bőr nélküli comb, konyhasó, étkezési só, tartósítószer (E250), fűszerek.

 

 

 

 

Sós csemege szalonna

 

Összetevők: sertés háta szalonna, konyhasó, étkezési só, tartósítószer (E250), fűszerek.

A sós csemege szalonnát kiváló minőségű Spanyol Iberico szalonnából tudjuk biztosítani.

 

 

 

 

Füstölt csemege szalonna

 

Összetevők: sertés háta szalonna, konyhasó, étkezési só, tartósítószer (E250), fűszerek.

A füstölt csemege szalonnát a sós csemege szalonna áztatásával és bükkfa fűrészporral való füstölésével készítjük.